header

Хоризонтални щори

Ние предлагаме висококачествени хоризонтални щори на достъпни цени. Извършваме доставка и монтаж на всякакъв вид щори. Оставяме на нашите клиенти да си определят подходящото време за монтажа, а изборът на щори можете да направите веднага по каталог. Естествено, най-доброт, което можем да Ви предложим, е да заповядате в нашия офис за да се запознаете на място с характеристиките и качествата на нашите продукти.

Цената за монтаж на хоризонтални щори е 5 лв. на брой.

Метални/Дървени?

Щорите са универсален продукт с голямо разпространение и лесен начин на употреба. Регулирането на достъпа на светлина в дома отдавна се е превърнало в естествен способ за създаване на подходяща атмосфера. Тези качества на щорите, заедно със ниската им цена в сравнение с останалите им аналози, ги правят един от най-разпространените слънцезащитни средства. Напоследък класическите хоризонтални щори се изместват от модели с оригинален дизайн и нетрадиционни материали.

Галерия "Хоризонтални щори":


 

Щори /цени/:

Кликнете с ляв бутон върху картинката за пълен размер


Вижте още:

Хоризонтални щори "Макси"


Допълнителни екстри за хоризонтални щори /цени/:

  • Фиксатори /прикрепващи долния край на щорите към дограмата/;
  • Странично водене с Г-образна планка /изпъват щорите успоредно на прозореца - продават се с текстилни, найлонови и стоманени корди/;
  • Странично водене с PVCпланка /монтаж между стъклодържачи/;
  • Други екстри.