header

Комарници /мрежи срещу насекоми/

        
 
Приблизителни цени на комарници: 
- за обикновени комарници - 35 лв./кв.м.
- за ролетни комарнижи - 80 лв./кв.м.
 
Забележка: Изпълнение - в рамките на 3-5 работни дни.
 
         Мрежите против насекоми, или накратко казано комарниците са универсално средство за защита от насекомите, особено през лятото. Тяхното значение постигането на удобство и комфорт в дома е значително. Приложението им става все по-голямо и по-голямо. Мрежите против насекоми /комарници/ притежават следните свойства:
  • Комарниците не изискват никаква поддръжка, освен елементарно почистване;
  • Рамките на мрежите против насекоми се произвеждат от материали с добро качество, което ги прави трайни и устойчиви;
  • Предлагаме комарници в почти всички цветови гами;
  • Не закриват гледката през Вашия прозорец;
  • Не заемат много място и не пречат;
  • Не скърцат;
  • Демонтират се изключително лесно.
  • Могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер и характеристики.

       Видове мрежи срещу насекоми:

       Статични комарници:

       Подходящи са за прозорци, които не се ползват по предназначение, а имат само проветриви функции – примерно малките прозорци в банята. Монтират се на куки или райбери и много лесно се демонтират през зимата.

       Комарници на руло:
      Тези мрежи срещу насекоми са подходящи за прозорците, които използвате за да се радвате на гледката. Те могат да бъдат вдигани и сваляни по всяко време или да бъдат застопорени през зимата. Изключително функционални и удобни мрежи против насекоми.

       Комарници с панти:
       Тези мрежи биват поставяни на врати. Вратите са най-големият вход за насекомите към Вашия дом. Комарниците за врати се използват масово в САЩ и не създават никакви неудобства, когато са качествени и професионално монтирани.

       Материалите, от които са изработени предлаганите от нас комарници /мрежи срещу насекоми/ включват мрежа с тефлоново покритие, която не се влияе от външни условия, издръжлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни услови. Конструкцията е от алуминиеви профили с противопрахово покритие, предлагаме и богата гама от цветове и фладери, съобразно цвета на Вашата дограма, стени и обзавеждане.       
       Ние предлагаме монтаж и доставка на комарници с отлично качество. При монтажа ще Ви снабдим с подробни инструкции за ползването и поддръжката на мрежите срещу насекоми, така че да имате максимално добра възможност да се радвате на удобството и комфорта, който комарниците създават във Вашия дом.
 
       Офертата ни включва гаранционен срок от 1 година и следгаранционна поддръжка на доставените от нас продукти.