header

Поръчка

Общи положения:

Поръчка за врати, комарници, охранителни ролетки, дограма, сенници, брави, гаражни врати или щори можете да направите като се свържете с нас по телефона. Можете да заповядате и в офиса ни, където ще можете да видите мостри от врати, щори, брави и други модули и аксесоари за дома, които предлагаме.

Монтаж на врати, комарници или щори

Монтаж можете да поръчате по всяко време на телефон 0887 397 106. Цените за монтаж са по договаряне с клиента и са единствено в зависимост от времевия ресурс, който ще вложим в съответната услуга. Можем да предложим някои фиксирани цени за извършвани от нас стандартни услуги като например монтиране на врати, комарници, охранителни ролетки, дограма, сенници, брави, гаражни врати или щори . Тези цени на услуги са коректно посочени на страницата, така че просто разцъкайте из нашия уеб-сайт.

Избор на продукт:

Вие можете веднага да се ориентирате за избор на продукт чрез нашия онлайн каталог. В него можете да видите и цените на продуктите, които предлагаме. В случай, че желаете на място да проверите качеството на предлаганите от нас врати, комарници, охранителни ролетки, дограма, сенници, брави, гаражни врати или щори , заповядайте в нашите офиси.

При покупка на врати, комарници или щори:

В случай, че желаете да закупите врата, щори или комарници от или чрез нас, ние ще трябва да направим някои замервания в дома Ви. Наш служител ще направи на място необходимите измервания за да знаем какви са точните размер и на съответните врати, комарници, охранителни ролетки, дограма, сенници, брави, гаражни врати или щори , които ще поръчате. На място ще можете да разгледате каталози в хартиен вид и ще бъдат уточнени точните параметри на нашаа оферта. Огледът отнема около 15 - 20 минути. Няма да загубим повече от Вашето време.

Телефон за поръчки: 0884 045 012