header

За нас

С една дума: "Майстори"
Ние се занимаваме от 7 години със строителство, ремонтни и монтажни работи. Решихме да се специализираме в няколко ограничени области, тъй като искаме да бъдем наистина добри в това, което правим. Занимаваме се с монтаж на всякакви модули и аксесоари на вътрешното обзавеждане, но предимно поставяме врати, брави, щори, комарници, охранителни ролетки, гаражни врати и сенници. Не бихме казали, че работата ни е трудна или сложна, но ние я харесваме. Ние можем да Ви монтираме шпионка или чукче на вратата, да Ви помогнем в довършителните работи и да Ви дадем свежи идеи за обзавеждането.
С две думи: "Ние можем"
Фирмата ни извършва всякакви услуги, свързани с комфорта в дома. Монтажът е само част от това, което можем. Ние сме запознати с последните тенденции в строителството обзавеждането, защото това е нещото, с което се занимаваме и ни е интересно. Абонирани сме за "Наш дом" и знаем как да Ви доставим или да Ви насочим към желаното от Вас оборудване. При монтаж използваме качествени крепежи и материали с цел по-голяма ефективност и дълготрайност на монтираните продукти.
Иска ни се иска да вярваме, че нашите клиенти остават с хубаво чувство всеки път, когато отворят прозорците си за да видят света или когато поглеждат към дома си, чакайки асансьора за работа.

'Интерхоум' ООД е регистрирано по ДДС

УАС /кликнете върху картинката/:

Телефон:  0884 045 012
В случай, че желаете да ни изпратите технически параметри:
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Лице за контакт: Николай Нешков, Офис мениджър: Петя Харизанова